Home

7+1 Ontmoetingen 7+1 Toppers DVD Nieuws In de media Bestellen Contact Verkenning Gelag


  DVD

Zeven bijzondere inleidingen
dvd ontmoetingen met God Bij de cursus is er nu ook een DVD, Ontmoetingen met God, met daarop zeven films bij de thema's van de basiscursus. Ze zijn bedoeld om te worden gebruikt als inleidingen bij de bijeenkomsten. Daarmee is het mogelijk de cursus te organiseren zonder specifieke inleiders. Vooral kleinere groepen zijn daar blij mee. De filmpjes hebben een rapportageachtige opzet. Age Kramer reist daarin als presentator langs allerlei plekken om iets te vertellen over wat bij de verschillende thema's aan de orde kan komen. De films sluiten exact aan bij de hoofdstukken uit de boeken Ontmoetingen met God en Toppers van Geloven.

De reacties zijn enthousiast. "Wat schitterend materiaal." "Heerlijk om gewoon naar te kijken". "Ontroerend, zoveel betrokkenheid." "Het blijft je bij." "Met elke vijf minuten kun je een hele avond vullen." "Dit is materiaal waar je echt wat mee kunt, ook tijdens andere bijeenkomsten." "Zoiets bestond echt nog niet. Fantastisch". Bij de DVD worden tips gegeven over de werkwijze, zodat tijdens de bijeenkomsten ingebed kunnen worden in dat wat leeft in de plaatselijke geloofsgemeenschap.

Elke film duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten en is geschikt voor alle leeftijden. De DVD kan dus ook tijdens de 7+1 Toppers voor jongeren een rol spelen, als afwisseling tussen de anderen werkvormen door. Vele opties zijn hier denkbaar.

Reacties

Een citaat uit één van de mailtjes na het verschijnen ervan: Mijn felicitaties, bewondering en dank voor deze DVD .....                De manier waarop het christelijk geloof wordt voorgesteld is heel verhelderend en tegelijkertijd laagdrempelig genoeg voor een eerste kennismaking. De DVD is een mooie eerste stap voor mijn vriendin op haar weg naar het geloof. Bedankt!

Bestellen

 

            Home  l  7+1 Ontmoetingen  l  7+1 Toppers  l  DVD  l  Nieuws  l  In de media  l   Bestellen  l  Contact  l   Verkenning  l   Gelag  l Tegels & Screensavers